IT-Ydelser


Optimering af PC

Hos LangeDK er jeg specialist i systemoptimering af computere. Ved et standard besøg tager vi temperaturen på din eller dine computere, og udfører en række test samt retter fejl. Resultatet bliver en hurtigere og mere stabil computer, der kan være med til at understøtte din virksomheds produktivitet og sikre dine data.

En langsom og upålidelig computer kan tage meget tid og resultere i tabte data.

Her kommer LangeDK  ind i billedet.

Jeg har lang erfaring i systemoptimering og ved systematisk at gennemgå en længere liste over diverse tests, fejlretninger og scanninger kan jeg diagnosticere og finde årsagerne til, at dit system er langsomt eller upålideligt.

Jeg tjekker blandt andet dine diske for fysiske fejl og udbedrer dem, og undersøger om unødvendige programmer optager systemets ressourcer.

Ofte er det ikke hardwaren, der er noget i vejen med, men gamle og uopdaterede programmer, der skal ryddes op i. Det betyder, at du med en optimering af din PC vil kunne udskyde investering i nyt udstyr.

Kontakt mig gerne for yderligere information.

 

Det er en god ide at have en plan for backup af dine firma dokumenter/regninger. Det kan få alvorlige konsekvenser at miste sin firma historik. Andre emner hvor det være godt at have et backup, er private billeder. Det vil være ærgerligt at miste billeder fra en ferie, datterens dåb osv.

Det er muligt, at vælge en backup løsning via “cloud”. Det betyder at ens data gemmes i skyen… sagt på en anden måde, at ens hardisk er på internettet. Det er en online løsning der som regel koster et månedligt beløb. Prisen er afhængig af hvor meget data man har brug for.
Sikkerhed – Virus, Malware, Spyware 

 

At åbne en webside kan betyde at du får skrald ind, Der skal desværre ikke mere til. Det kan være et program der sladre om dine bedrifter på nettet, eller værre, sladre om det du taster.

Rensning af pc’en 

 

Ofte oplever man at ens pc eller Mac efter et par år bliver langsom. Det er meget normalt! Gennem tiden opsamler din pc/mac en masse “skidt” som skal renses.  Der er forskellige metoder til at rense harddisken, opstart osv. så du oplever at din pc/mac kører hurtigere og sikkert.

Fejlsøgning 

 

Gennem tiden vil din pc/mac køre langsommere men også været præget af fejl. Det sker bl.a. ofte ved at der er installeret og afinstalleret software som  efterlader rester.

available_updates-48 Software/driver opdateringer. 

 

For at ens pc/mac skal køre optimalt, kræver det at man også opdatere ens software, FX Windows. Men en ligeså vigtig ting er driverne. Driverne er det software der snakker med computeres hardware. Det kan være grafikkortet eller printer. Dette afhænger bland andet  af hvor mange ting man har tilsluttet til sin computer.

Ring endelig. Hvis det er et lille problem, kan vi måske løse det over telefonen.  Kontakt